Det lokale
førstevalget!
Gorines er kjent for den gode smaken, og vi gjør alltid vårt beste for å servere smaker som får deg til å smile!

Om Gorines

Gorines så verdens lys i 2007, og opprinnelsen til navnet ble hentet fra den kjente sørlandsvisen Gorine Skjærgårdens datter.

Bedriften ble startet av brødrene Ove & Øyvind Svendsen fra Vennesla, Agder. Ove & Øyvind jobbet som kjøpmenn, og savnet produkter med gode råvarer.
Drømmen var å utvikle produkter som ikke bar preg av å være maskinelt fremstilt. Ekte håndverk og hjemmelaget kjennetegner Gorines produkter som finnes i alle dagligvarekjeder på Sørlandet. 

Gorines er kjent for den gode smaken – og vi gjør alltid vårt beste for å servere smaker som får deg til å smile.
Produktene våre oppleves gjerne hjemmelagde og inneholder mye og gode råvarer – og våre oppskrifter er unike og velutprøvde.

Med gode råvarer og strenge kvalitetskrav, lager og leverer vi mat og tilbehør som skal gjøre det enkelt for våre kunder å kose seg.

Produksjon og fasiliteter

Gorines produserer også kvalitetsprodukter for andre matvareleverandører.

Vår organisasjon og fasiliteter gjør at vi både har kompetanse og utstyr som gjør oss attraktive og konkurransedyktige for andre å produsere sine produkter hos oss.
Vi har allerede flere kjente og anerkjente nasjonale merkevarer i våre produksjonslinjer.

I vårt nye anlegg på Kjærlingland ved Lillesand, er vår kapasitet økt fra 2000 til 7000 tonn – vi har med andre ord gjort klart for ytterligere gjesteproduksjon – i et miljø- og bærekraftig produksjonsfasiliteter.
Gorines er først og fremst kjent for sine unike majones- og oljebaserte produkter, men har også en egen avdeling som produserer ulike ferdigmat produkter