Stillingstittel:
Teknisk leder: Denne stillingen er nå besatt :-)
Er du opptatt av bærekraft og energibesparing?

Gorines AS er kjent for den gode smaken, og vi gjør alltid vårt beste for å servere smaker som får deg til å smile. Vi søker nå etter teknisk leder til vår flotte og toppmoderne fabrikk. Som teknisk leder vil du være en svært viktig brikke for at vi skal kunne levere høykvalitets varer!

Vi søker deg som er operativ, løsningsorienter og som liker å fikse og forbedre. Du vil ha ansvar for at våre produksjonslinjer fungere som de skal til enhver tid. Du vil ha det overordnede ansvaret for drift og vedlikehold av selskapets tekniske og bygningsmessige installasjoner. Du vil være kontaktperson for maskin- og bygningsmessige leverandører hvor du gjøre fornuftige og økonomisk vurderinger.

For å trives og lykkes i denne stillingen må du drives av å skape resultater sammen med andre, være en god kommunikator og har evnen til å se helheten i den totale driften. Samtidig som du er nøyaktig og har god kompetanse på ditt fagområde.

Vi ser frem til å motta din søknad!
Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder Øyvind Svendsen på tlf. 911 80 233 eller e-post oyvind@gorines.no.

Ansvarsområder:
  • Planlegge og utføre forebyggende vedlikehold på maskiner og utstyr, tekniske anlegg og bygningsmasse
  • Kontaktperson og dialog med leverandører av teknisk utstyr og tjenester
  • Fortløpende dokumentasjon og rapportering
  • Oppfølging av HMS rutiner
  • Tilrettelegge for daglig vedlikehold av maskiner for operatørene
Kvalifikasjoner:
  • Relevant erfaring fra tilsvarende stilling, utdanning eller fagbrev innen automasjon, mekaniske fag som industrimekaniker, elektro, VVS eller tilsvarende
  • Erfaring fra næringsmiddelindustri i tilsvarende stilling er en stor fordel
Søk på stillingen